FORGOT YOUR DETAILS?

VÄLKOMMEN TILL TREETOPS

________

Treetops är platsen där olika produkter inom byggbranschen samlas under en gren. Vi är väldigt stolta över våra varumärken inom komposit, akustisklösningar och fibercement.

KIRKEDAL Komposit lanserades 2013 och har sedan dess blivit en mycket populär aktör på marknaden inom underhållsfria lösningar för terrass och staket. KIRKEDAL är exklusiva kvalitetsprodukter med ett brett utbud av alternativ och tillbehör. Med KIRKEDAL har du möjlighet att skapa vackra och underhållsfria kompositlösningar. Produkterna är lätta att arbeta med och lätta att kapa. All KIRKEDAL komposit är 100% FSC-certifierade.

Sortimentet inkluderar KIRKEDAL komposit terrass, som skiljer sig från andra liknande produkter på marknaden

med bl.a. den populära SOLID-serien, som är läckra solida plankor i längder upp till 6 meter. KIRKEDAL Terrass har vändbara ytor - trästruktur eller spår, så att du kan bestämma det slutliga utseendet själv. Dessutom är ytan behandlad, vilket gör terrassplankan mindre mottaglig för smuts och som dessutom tillverkade i vackra nordiska färger.

KIRKEDAL kompositstaket finns i två olika staketprofiler och även i antingen Aluminium, galvaniserade eller svarta pulverlackerade stolpar.  

Sortimentet innehåller även Kirkedal Copenhagen bullerstaket. 

Nordic Fibercement är noggrant utvalda och testade produkter för den nordiska marknaden och klarar allt från den svenska vintern till de varma sommardagarna. Nordic Fibercement har många fördelar så som:
– Underhållsfritt material
– Ruttnar inte
– Tillverkat av brandsäkert material
– 10 års garanti

Nordic Fibercement kan användas både på stora och små ytor, gavlar och överhäng samt skjul och carportar. Nordic Fibercement är CE-märkt, brandtklassat och uppfyller kraven baserade på EN 12467, klass A2-s1, d0. Produkterna är fria från asbest och magnesiumoxid.

Ribbväggar och akustikpaneler från Fibrotech har en stark ljudabsorberande effekt, vilket minskar efterklangen i rummet eller lokalen.

Fibrotech träbetong är tillverkat av cement och träull, som förutom att vara ljudabsorberande också bidrar till ett hälsosamt och bekvämt inomhusklimat med god akustik.

Fibrotech akustikpaneler kan monteras både på vägg och i tak.

Ribbpanelerna är gjorda av polyester, MDF och fanér i äkta trä, vilket ger dem ett mycket vackert utseende med varierande markeringar utan kvistar. Fibrotech ribbpanel kan också monteras i både tak eller på vägg och finns i längderna 2,44 eller 3m.

Treetops är etablerat på marknaden sedan 2011 och är idag en mycket
välkänd leverantör av högkvalitativa byggmaterial.

LADDA NER VÅRA PRODUKTKATALOGER

________

Ladda ner den katalogen för de produkterna du är intresserad av.
-

TOP